Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Balatoni Ferencné (Reni)

Reniék a Monor melletti Vasadon termelnek zöldségeket és gyümölcsöket, bevonva szinte az egész családot. Az idős szülők és anyósék, Reni és a két tinédzser gyerek egymást váltva dolgoznak a földeken. Csak szabadfüldes termelés, üvegházuk nincs. Ez egy igen kemény munka - de nagy szerencsénkre, meghozza a gyümölcsét.

A család szinte egyáltalán nem használ vegyszereket, gyomirtókat a termelés során(kézzel gyomlálnak). Évente egyszer végeznek tisztító permetezést, és ennyi. Ezért terményeik BIO-nak minősülnek.
Egyetlen kivétel a burgonya, amit a krumplibogár miatt muszáj gyakrabban permetezni, különben semmi krumpli nem maradna. 

Mit termelnek: rengeteg mindent. Első sorban: szőlő, must, othello szőlő, kukorica, tök, bazsalikom, krumpli.

Rendezés:
898 Ft 499 Ft
Répa, most húztuk ki a földből :)
1.399 Ft

Ez a must négy, különböző szőlő keverékéből készült, az íze pedig igazán különleges! Szeretne borozni barátaival, de épp nem ihat alkoholt? Akkor egy pohár must a tökéletes megoldás!

2 hétnél tovább nem áll el. Mint minden must, ez is enyhén hashajtó hatású, ezért akinek egyébként is ilyen problémája van, annak nem ajánljuk!

699 Ft
Ez a bazsalikom igazán jól néz ki! Ha pedig ezt használjuk ízesítésre otthon, akkor érezni fogjuk, hogy éppen olyan finom, mint amilyen jól néz ki.