Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Balatoni Nagy Mária

Mária barack és cseresznyefái a Balatonfelvidéken vannak, ott pedig a napsütötte domboldalon közismerten jó cseresznye, őszibarack, sárgabarack és szőlő nő. Mária nem bízza másra, maga hozza el gyümölcseit Budapestre. Ő is és családja is kifejezetten vegyszer érzékeny, így mindig is fontos volt nekik, hogy a gyümölcsöket kíméletesen termesszék, illetve óvják meg a kártevőktől. Az általuk használt vegyszerek olyanok szigorúan ellenőrzött, gyenge szerek, amiket a bio minősítésű termesztők használhatnak.

Máriáék a nyáron szinte naponta hozzák fel az árut Budapestre, így a barackjai mindig frissen szedettek!

Rendezés:
599 Ft
Ez egy jó alma. Jó harapni, jó a húsa, nem túl nagy de semmiképp sem kicsi. És tudjuk, hogy jó helyről származik, ahol szinte semmilyen vegyszerrel nem találkozhat.
959 Ft

Ez egy nagy alma, negyed kg egy darab. Ennek sok hasznos oldala van: elég magunkkal egy almát vinnünk tízórainak kettő helyett. Kevesebb helyet foglal, könnyű a kezünkben fogni, és kb ugyanannyi almát fogunk enni, mint két átlag alma elfogyasztásával :) 

Mindenkinek ajánljuk, kivéve annak, akik a gyümölcsben is mindig az édeset keresik. Ez az alma inkább savanykás, de kipróbáltuk, és nekünk nagyon ízlik. Kemény húsú, jól elválik, a héja vékony. Sajnos nincs sok belőle!

590 Ft
Savanykás zöld alma,azoknak ajánljuk akik kissé savanykásabb ízeket kedvelik.Salátákba is tökéletes.Apróbb szemű így intenzívebb ízű is:) 
1.390 Ft

Jól kinéző mandula, igazi csemege, abszolút megbízható termelő kertjéből. B vitaminban és E vitaminban gazdag, közismert egészség megóvó hatású, és mindig is hasznos tápanyagforrás volt télen.

Hamarosan kipróbáljuk és akkor plusz infókkal is szolgálhatunk.

929 Ft
Friss szedésű jonagold alma.Kellően roppanós ,édes de nem túlzottan édes alma  a Balatonfelvidékről.
929 Ft

Ez egy Mutsu nevű, Magyarországon a Balatonfelvidéken termett remek alma. Mint a zöld almák általában, ez is kissé savanykás, tehát aki az édeset keresi, az vegyen inkább egy kg gálát :) Mi kipróbáltuk és nagyon megvoltunk elégedve ezzel a almával, kemény, de nem túl kemény, karakteres ízű, és nagy, de nem túl nagy. Szuper.

FRISSÍTÉS: idő közben besárgult, tehát most már sárga az alma, és kellemesen puhább is lett.