Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Balatoni Nagy Mária

Mária barack és cseresznyefái a Balatonfelvidéken vannak, ott pedig a napsütötte domboldalon közismerten jó cseresznye, őszibarack, sárgabarack és szőlő nő. Mária nem bízza másra, maga hozza el gyümölcseit Budapestre. Ő is és családja is kifejezetten vegyszer érzékeny, így mindig is fontos volt nekik, hogy a gyümölcsöket kíméletesen termesszék, illetve óvják meg a kártevőktől. Az általuk használt vegyszerek olyanok szigorúan ellenőrzött, gyenge szerek, amiket a bio minősítésű termesztők használhatnak.

Máriáék a nyáron szinte naponta hozzák fel az árut Budapestre, így a barackjai mindig frissen szedettek!

Rendezés:
949 Ft

Ez az első igazi, őszi alma! Szép, hibátlan, és kifejezetten édes almák, látszik, hogy a Balatonnál nőtt fel :)

A gála egy őszi alma. Hűvös helyen tárolva is pár héten belül meg kell enni.

1.999 Ft 999 Ft

Jól kinéző mandula, igazi csemege, abszolút megbízható termelő kertjéből. B vitaminban és E vitaminban gazdag, közismert egészség megóvó hatású, és mindig is hasznos tápanyagforrás volt télen.

Hamarosan kipróbáljuk és akkor plusz infókkal is szolgálhatunk.

929 Ft
Ez egy Mutsu nevű, Magyarországon a Balatonfelvidéken termett remek zöldalma. Mint a zöld almák általában, ez is kissé savanykás, tehát aki az édeset keresi, az vegyen inkább egy kg gálát :) Mi kipróbáltuk és nagyon megvoltunk elégedve ezzel a zöldalmával, kemény, de nem túl kemény, karakteres ízű, és nagy, de nem túl nagy. Szuper.