Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Farkas László, Kiszombor

László kifejezetten fokhagyma termelésre specializálódott, részben azért is, mert leszázalékolt. 44 éve ezzel foglalkozik, kis kihagyással a hagyma és fokhagyma termesztéssel. A pár év kihagyás során bejárta Európát, látta, máshol hogy termelnek és mit hordunk be.

Francia fajta fokhagymát termel, de más az íze, mint az import hagymának, mivel az itteni ásványi anyagokat szívja magába.

 

Rendezés:
799 Ft
Ráncos, kör alakú paradicsompaprika Kiszomborból
299 Ft
Ez a burgonya igazán gusztusosan néz ki! Sajnos még nem kóstoltuk, de hamarosan a Falufood teszt csapat kipróbálja, és akkor ez a leírás is bővül majd.
499 Ft 459 Ft
Igazi magyar fokhagyma. Van őszi és tavaszi termés is, vegyesen. A tavaszi jobb. Kipróbáltuk, és tényleg jó!