Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Éléskamra - József, a tojásosember

Gondosan házilag elkészített feldolgozott élelmiszerek. Nem csak sok időt spórolhatunk velük, hanem egyedi hazai tájainkra jellemző ízekkel is megismerkedhetünk amelyek sosem okoznak csalódást.

Józsefék tojós tyúkokat tartanak, részben tojás eladásból élnek. Igazi háztáji, tehát szabadföldi tartás, alomi, házi tojással, mind a régi időkben. Ez általában is jellemző Józsefre. Gyerekkorában lenyűgőzte őt a körülötte lévő világ gazdag ízvilága. Felnőttként ugyanezt az eredeti ízvilágot hozza nekünk vissza például paprikáival, uborkáival és közkedvelt savanyúságaival is.

A savanyúságok és savanyított ételkülönlegességek esetén is hagyományos savanyítást használ, nem az egyébként hatékonyabb hőkezelési eljárást. Ennek köszönhetően megmarad a zöldség értékes vitamintartalma. 

Rendezés: