Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Füleki Józsefné

Füleki József és Füleki Józsefné Gyöngyös környékén művelnek meg három különálló, kisebb földet. Első sorban gyümölcsöt termesztenek, ahhoz igazán értenek. Hivatalos őstermelők.

Termékeik nem bió-k, ugyanis permeteznek. Ez az ára annak, hogy gyümölcseikben nem fogunk például egy kukacot találni, nincs a gyümölcs belseje kirágva, stb. Hivatalos őstermelőként szigorúan szabályozott, mikor és milyen, EU szabványoknak megfelelő szert használhatnak a kártevők távoltartására.

Mit termelnek: jelenleg leginkább körtét, japán körtét, szőlőt és szilvát.

Rendezés:
99 Ft
Termelő: Füleki Józsefné
Japánból származik ez a fantasztikus csemege, de Fülekiék itt termesztik, természetes körülmények között, Magyarországon. Az íze olyan, mint a legfinomabb körtéé, amit valaha ettél! Édes, lédús, nem túl kemény, de nem is puha - tökéletes!
599 Ft
Termelő: Füleki Józsefné
Kemény húsú, közepes méretű alma. Ez egy téli alma, hűvös helyen tartva a tél végéig is eláll.
599 Ft
Termelő: Füleki Józsefné

Ez egy kisméretű, kemény húsú alma. Sajnos a termés korai szakaszában jégeső esett, ezért láthatók ezek a beméllyedések egyik-másik alma gyümölcstestén. Szerencsére ez az ízen és vitaminokon cseppet sem módosít.

A gála egy őszi alma. Hűvös helyen tárolva is pár héten belül meg kell enni.

799 Ft
Termelő: Füleki Józsefné

Ebből a különleges almából híresen jó lekvárt lehet készíteni, de kompótnak is egészen kiváló; a legügyesebbek pedig pazar sajtot készíthetnek belőle.

Nyersen nem fogyasztjuk.