Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Termelői alma és körte

Változatos hazai szezonális alma és körte fajták. Magas vitamintartalommal, élelmi rostokkal és flavonoidokkal. Jótékony hatásukon kívűl remek nassolni valók! Ha tehetjük fogyasszuk nyersen őket!
Rendezés:
145 Ft
Termelő: Füleki Józsefné
Japánból származik ez a fantasztikus csemege, de Fülekiék itt termesztik, természetes körülmények között, Magyarországon. Az íze olyan, mint a legfinomabb körtéé, amit valaha ettél! Édes, lédús, nem túl kemény, de nem is puha - tökéletes!
950 Ft 759 Ft
Az Alexander körte teljes felülete rozsdamázzal fedett,héja közepes vastagságú, jól bírja a szállítást,húsa fehéres sárga, olvadó és nagyon finom:)  nagy szerencsére jól tárolható 
600 Ft 469 Ft
 Egy kifejezetten édes. szabolcsi alma, nem véletlenül olyan népszerű! Frissen szedett remek őszi alma, télre még nem lesz jó, de 2 hónapig eláll szépen.
949 Ft

Ez az első igazi, őszi alma! Szép, hibátlan, és kifejezetten édes almák, látszik, hogy a Balatonnál nőtt fel :)

A gála egy őszi alma. Hűvös helyen tárolva is pár héten belül meg kell enni.

799 Ft
Ez a különleges Nashi körte kb kétszer akkora, mint a másik Nashi körte, kb öklömnyi méretű egzotikus finomság. Nem tudjuk, mitől nőtt ekkorára. Vagy szeretik Ágotát, vagy, ahogy Ágota, a termelő elmondta: egyszerűen két fajta Nashi van. Japánkörte néven is ismert. Íze édes, húsa kicsit kemény, pont annyira, hogy igazán jól essen beleharapni. 
600 Ft 499 Ft
 Egy jól esően savanykás. szabolcsi alma, nem véletlenül olyan népszerű! Frissen szedett remek téli alma, 2 hónapig eláll szépen.
599 Ft

A Starking egy pár hónapig elálló, enyhén édes és illatos alma, bordó színű. 

Ha el akarjuk rakni télire, akkor hűvös helyen, kb 5 fokon tárolandó.

599 Ft
Ez egy jó alma. Jó harapni, jó a húsa, nem túl nagy de semmiképp sem kicsi. És tudjuk, hogy jó helyről származik, ahol szinte semmilyen vegyszerrel nem találkozhat.
599 Ft
Finom, sárgászöld almafajta. Jó harapni, jó a húsa, nem túl nagy de semmiképp sem kicsi.
959 Ft

Ez egy nagy alma, negyed kg egy darab. Ennek sok hasznos oldala van: elég magunkkal egy almát vinnünk tízórainak kettő helyett. Kevesebb helyet foglal, könnyű a kezünkben fogni, és kb ugyanannyi almát fogunk enni, mint két átlag alma elfogyasztásával :) 

Mindenkinek ajánljuk, kivéve annak, akik a gyümölcsben is mindig az édeset keresik. Ez az alma inkább savanykás, de kipróbáltuk, és nekünk nagyon ízlik. Kemény húsú, jól elválik, a héja vékony. Sajnos nincs sok belőle!

599 Ft

Mindenkinek ajánljuk, kivéve annak, akik a gyümölcsben is mindig az édeset keresik. Ez az alma inkább savanykás, de kipróbáltuk, és nekünk nagyon ízlik. Kemény húsú, jól elválik, a héja vékony. Cukorra érzékenyek között kifejezetten kedvelt.

Vegyszerrel minimálisan kezelt, csak a lemosó permetezést használja a termelő, hogy ne legyen kukacos. 

590 Ft
Savanykás zöld alma,azoknak ajánljuk akik kissé savanykásabb ízeket kedvelik.Salátákba is tökéletes.Apróbb szemű így intenzívebb ízű is:) 
1.449 Ft
6db szabolcsi idared alma, 6 db kisebb gold alma, 3 db starking alma és 3 db jonagold alma. Egészségedre!
929 Ft
Friss szedésű jonagold alma.Kellően roppanós ,édes de nem túlzottan édes alma  a Balatonfelvidékről.
929 Ft

Ez egy Mutsu nevű, Magyarországon a Balatonfelvidéken termett remek alma. Mint a zöld almák általában, ez is kissé savanykás, tehát aki az édeset keresi, az vegyen inkább egy kg gálát :) Mi kipróbáltuk és nagyon megvoltunk elégedve ezzel a almával, kemény, de nem túl kemény, karakteres ízű, és nagy, de nem túl nagy. Szuper.

FRISSÍTÉS: idő közben besárgult, tehát most már sárga az alma, és kellemesen puhább is lett.