Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Termelői alma és körte

Rendezés:
99 Ft
Termelő: Füleki Józsefné
Japánból származik ez a fantasztikus csemege, de Fülekiék itt termesztik, természetes körülmények között, Magyarországon. Az íze olyan, mint a legfinomabb körtéé, amit valaha ettél! Édes, lédús, nem túl kemény, de nem is puha - tökéletes!
499 Ft
Szép piros, ropogós alma. Egy kifejezetten édes alma, ezért olyan népszerű. Bár a képen nem látszik, egy kicsit hosszúkás.
599 Ft
Termelő: Füleki Józsefné
Kemény húsú, közepes méretű alma. Ez egy téli alma, hűvös helyen tartva a tél végéig is eláll.
599 Ft
Termelő: Füleki Józsefné

Ez egy kisméretű, kemény húsú alma. Sajnos a termés korai szakaszában jégeső esett, ezért láthatók ezek a beméllyedések egyik-másik alma gyümölcstestén. Szerencsére ez az ízen és vitaminokon cseppet sem módosít.

A gála egy őszi alma. Hűvös helyen tárolva is pár héten belül meg kell enni.

699 Ft
Ez a különleges Nashi körte kb kétszer akkora, mint a másik Nashi körte, kb öklömnyi méretű egzotikus finomság. Nem tudjuk, mitől nőtt ekkorára. Vagy szeretik Ágotát, vagy, ahogy Ágota, a termelő elmondta: egyszerűen két fajta Nashi van. Japánkörte néven is ismert. Íze édes, húsa kicsit kemény, pont annyira, hogy igazán jól essen beleharapni. 
499 Ft

A Starking egy pár hónapig elálló, enyhén édes és illatos alma, bordó színű. 

Ha el akarjuk rakni télire, akkor hűvös helyen, kb 5 fokon tárolandó.

799 Ft
Termelő: Füleki Józsefné

Ebből a különleges almából híresen jó lekvárt lehet készíteni, de kompótnak is egészen kiváló; a legügyesebbek pedig pazar sajtot készíthetnek belőle.

Nyersen nem fogyasztjuk.

649 Ft
Ez egy jó alma. Jó harapni, jó a húsa, nem túl nagy de semmiképp sem kicsi.
499 Ft
Finom, sárgászöld almafajta. Jó harapni, jó a húsa, nem túl nagy de semmiképp sem kicsi.
599 Ft

Ez egy nagy alma, negyed kg egy darab. Ennek sok hasznos oldala van: elég magunkkal egy almát vinnünk tízórainak kettő helyett. Kevesebb helyet foglal, könnyű a kezünkben fogni, és kb ugyanannyi almát fogunk enni, mint két átlag alma elfogyasztásával :) 

Mindenkinek ajánljuk, kivéve annak, akik a gyümölcsben is mindig az édeset keresik. Ez az alma inkább savanykás, de kipróbáltuk, és nekünk nagyon ízlik. Kemény húsú, jól elválik, a héja vékony. Sajnos nincs sok belőle!

1.699 Ft 1.599 Ft
10 db Gála alma, 7 db gold alma, 4 db starking alma és 1 db jonaprince alma. Egészségedre!
199 Ft
Ez egy kifejezetten kicsi alma. A gyerekek szeretik, mert könnyen meg tudják fogni és egyedül megenni.
249 Ft 199 Ft

Mindenkinek ajánljuk, kivéve annak, akik a gyümölcsben is mindig az édeset keresik. Ez az alma inkább savanykás, de kipróbáltuk, és nekünk nagyon ízlik. Kemény húsú, jól elválik, a héja vékony. Cukorra érzékenyek között kifejezetten kedvelt.

Vegyszerrel minimálisan kezelt, csak a lemosó permetezést használja a termelő, hogy ne legyen kukacos. 

 

599 Ft
Most érdemes megenni jópár darabot ebből a kis körtéből: pont jó érett, már nem kemény, de még nem puha, egyáltalán nem is túlérett. Pont jó!