Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: >

Egészséges húsok

Rendezés:
399 Ft
Prémium minőségű disznókaraj, egyenesen Cegléd melletti tanyáról. További főzés nélkül fogyasztható. Igazán finom, érezni rajta, hogy jól tartották. Szinte színhús, minimális zsírral rajta.
699 Ft
Termelő: Imi, a hentes

Friss, ma reggel, hagyományos módon készült fasírt egy régivágású, profi hentestől. Természetesen nincs megégve a széle, mégis jól átsült a közepén is. Ízesített, de nem csípős. Elég nagy, a legtöbb ember számára kettő elég ebédre. Puha fasírt, ez fontos, mert van, aki ennél keményebbhez szokott.

Ezeket a sült húsokat mindig a szállítás napján vesszük meg, tehát mindig friss, de a szállítás napján érdemes  megenni.

 

1.399 Ft
Semmilyen adalékanyagot nem tartalmazó, igazi sertés házikolbász. A disznóhúson kívül csak sót, borsot, paprikát tartalmaz. Ferencék saját maguk tenyésztik, vágják és dolgozzák fel a malacokat. Két fajta kolbászt készítenek, egy csípőset és egy natúrt. Mindkettő puha. A Falufood teszt csapat imádta!
1.399 Ft
Semmilyen adalékanyagot nem tartalmazó, igazi sertés házikolbász. A disznóhúson kívül csak sót, borsot, paprikát tartalmaz. Ferencék saját maguk tenyésztik, vágják és dolgozzák fel a malacokat. Két fajta kolbászt készítenek, egy csípőset és egy natúrt. A Falufood teszt csapat szerint közepesen csípős, puha kolbász, kiváló minőségben!
1.749 Ft
Termelő: Lajos, Zsámbék
Nemrég vágott, igazi házi füstölt szalonna Zsámbékról, sajnos ritkaság manapság.
1.998 Ft
Ez a legjobb kolbász, amit az utóbbi években ettünk. Az íze olyan, mint gyermekkorunkban, amikor még nem keverték adalék anyagokkal - és igen, pontosan ezért olyan jó. Markáns füstölt ízű, puha és enyhén csípős házi kolbász. Sajnos már csak kevés van belőle!
1.599 Ft
Termelő: Imi, a hentes

Friss, ma reggel, hagyományos módon készült sültkolbász egy régivágású, profi hentestől. Nem túl száraz, de nem is tocsog a zsírban, bár ezzel együtt nem könnyű étel. Fizikai munkához abszolút ajánljuk, bár mi itt az irodában is ezt esszük :) Nem csípős. 20-25 dkg.

Ezeket a sült húsokat mindig a szállítás napján vesszük meg, tehát mindig friss, de a szállítás napján meg is kell enni.

A sültkolbászhoz egy szelet jó fehérkenyér és egy savanyú uborka is jár!

1.599 Ft
Termelő: Imi, a hentes

Friss, ma reggel, hagyományos módon készült sült májas hurka egy régivágású, profi hentestől. Nem túl száraz, de nem is tocsog a zsírban, bár ezzel együtt nem könnyű étel. Fizikai munkához abszolút ajánljuk, bár mi itt az irodában is ezt esszük :)

Ezeket a sült húsokat mindig a szállítás napján vesszük meg, tehát mindig friss, de a szállítás napján meg is kell enni. 30-35 dkg.

A hurkához egy szelet jó fehérkenyér és egy savanyú uborka is jár!

1.199 Ft
Termelő: Imi, a hentes

Friss, ma reggel, hagyományos módon készült sülttarja egy régivágású, profi hentestől. Nem túl száraz, de nem is tocsog a zsírban, bár ezzel együtt nem könnyű étel. Fizikai munkához abszolút ajánljuk, bár mi itt az irodában is ezt esszük :) A tetejére saját készítésű bors-paprika örlemény kerül plusz ízesítésként. 

Ezeket a sült húsokat mindig a szállítás napján vesszük meg, tehát mindig friss, de a szállítás napján meg is kell enni.

A tarjához egy szelet jó fehérkenyér és egy savanyú uborka is jár!