Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Imi, a hentes

Imi közkedvelt a piacon, részben jó minőségű és megfelelően fűszerezett húsaiért, részben barátságos és őszinte személyisége miatt.

Imi évtizedeken át dolgozott húsboltban, hentesnél, az utóbbi bő tíz évben pedig saját kis hús-büféjét üzemelteti.  A fasírthoz, sültkolbászhoz, hurkához, sült tarjához és egyéb finomságokhoz a hozzávalók egyik felét közvetlenül egy termelőtől, ismerősétől szerzi be, a másik felét egy konkrét vágóhídról, szintén ellenőrzött forrásból. A teljes töltést, fűszerezést, főzést, puhítást Imi végzi. Ez kora hajnali munkakezdést jelent, hiszen Iminél minden friss, aznap készült. Szerencsére Imi bírja  a tempót, hisz egész életében nagyon korán kelt, ráadásul évtizedeken át focizott és úszott, megedződött. Mi is azt ajánljuk, hogy ilyen nehéz ételt valamilyen testmozgással kompenzáljuk!

Az húsok mellé savanyú uborka és kenyér kapható.

Rendezés:
804 Ft
Termelő: Imi, a hentes

Friss, ma reggel, hagyományos módon készült fasírt egy régivágású, profi hentestől. Természetesen nincs megégve a széle, mégis jól átsült a közepén is. Ízesített, de nem csípős. Elég nagy, a legtöbb ember számára kettő elég ebédre. Puha fasírt, ez fontos, mert van, aki ennél keményebbhez szokott.

Ezeket a sült húsokat mindig a szállítás napján vesszük meg, tehát mindig friss, de a szállítás napján érdemes  megenni.

1.599 Ft
Termelő: Imi, a hentes

Friss, ma reggel, hagyományos módon készült sültkolbász egy régivágású, profi hentestől. Nem túl száraz, de nem is tocsog a zsírban, bár ezzel együtt nem könnyű étel. Fizikai munkához abszolút ajánljuk, bár mi itt az irodában is ezt esszük :) Nem csípős. 20-25 dkg.

Ezeket a sült húsokat mindig a szállítás napján vesszük meg, tehát mindig friss, de a szállítás napján meg is kell enni.

A sültkolbászhoz egy szelet jó fehérkenyér és egy savanyú uborka is jár!

1.599 Ft
Termelő: Imi, a hentes

Friss, ma reggel, hagyományos módon készült sült májas hurka egy régivágású, profi hentestől. Nem túl száraz, de nem is tocsog a zsírban, bár ezzel együtt nem könnyű étel. Fizikai munkához abszolút ajánljuk, bár mi itt az irodában is ezt esszük :)

Ezeket a sült húsokat mindig a szállítás napján vesszük meg, tehát mindig friss, de a szállítás napján meg is kell enni. 30-35 dkg.

A hurkához egy szelet jó fehérkenyér és egy savanyú uborka is jár!

1.199 Ft
Termelő: Imi, a hentes

Friss, ma reggel, hagyományos módon készült sülttarja egy régivágású, profi hentestől. Nem túl száraz, de nem is tocsog a zsírban, bár ezzel együtt nem könnyű étel. Fizikai munkához abszolút ajánljuk, bár mi itt az irodában is ezt esszük :) A tetejére saját készítésű bors-paprika örlemény kerül plusz ízesítésként. 

Ezeket a sült húsokat mindig a szállítás napján vesszük meg, tehát mindig friss, de a szállítás napján meg is kell enni.

A tarjához egy szelet jó fehérkenyér és egy savanyú uborka is jár!