Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Itthon is lehet jót és nyereségesen termelni - így kell

2020. 07. 26. 22:07:34

Ezúttal megint Imrééknél jártunk, Dabason. Imréék jól csinálják. Nem csak a gazdálkodáshoz értenek, de szerintünk az üzlethez is. A legtöbb termelővel ellentétben rengeteg mindent termelnek! Egy nem túl nagy területen. Paprikákat, paradicsomokat, újhagymát, padlizsánt, kaprot, petrezselymet, vörös hagymát, krumplit, uborkát, és még hosszan sorolhatnánk. Amint kiszedik egy kis részről a termést, máris valami újat ültetnek a helyére.

Így nem kerülnek abba a helyzetbe, mint a legtöbb termelő, hogy egyszercsak megérik egyszerre a sok termés, amit nem tudnak eladni, így el kell, hogy adják nyomott áron egy kereskedőnek. E helyett folyamatosan van és sokféle termésük, amit így szépen el tudnak adni maguk is, közvetlenül a fogyasztóknak, és korrekt áron - no és persze mindig remek minőségben!

Miért nem csinálja sok más termelő is ezt? Valószínűleg azért, mert a sokféle növény termesztése nagyon széleskörű szakértelmet és rengeteg munkát jelent. Ebben a családban szerencsére a tudás és a tettrekészség is megvan.