Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jolán és családja, Eger

A fiatalok Eger mellett egy tanyán termesztik a legkülönbözőbb gyümölcsöket, fűszereket és egyéb alapanyagokat. Klári Budapesten él, ő dolgozza fel és készít Nektek gi-t, lekvárt, szörpöt és még sok minden mást, attól függően, épp minek van itt a szezonja.
Rendezés:
629 Ft
A jól ismert fűszer, csak épp friss, hazai, és nem fukarkodunk vele: ez itt egy 20 grammos kiszerelés koriander levélből.
1.696 Ft
Idei, friss sárgabarackból készült vákuumcsomagolt baracklekvár. Cukor és tartosítószer nélkül készült, a vákuumcsomagolás miatt mégis sokáig eláll. Felbontás után hűvös helyen tárolandó. Különlegessége, hogy cukor helyett méz édesíti. Emiatt a megszokott baracklekvárnál kissé masszívabb, tömörebb, már-már dzsem szerű.
2.099 Ft 1.999 Ft

Saját készítésű bodzaszörp, egy literes kiszerelésben. 6x-os hígítással ajánlott inni szörpként, ezen felül édes öntetként, szirupként is használható például süteményekhez.

Fehér cukor helyett nádcukor került bele, tartósítószert nem tartalmaz! Felbontás nélkül sokáig eláll.

749 Ft 699 Ft
Tisztított, házi készítésű őrölt csemege paprika, nedvességzáró tasakban
1.999 Ft
Rendkívül sokoldalú és rendkívül sok mindenre használják - nem csak az ajurvédikusok. Kazeinmentes, laktózmentes, paleo tisztított vaj. Nem kell azonban Indiáig menni érte, régen is volt már Magyarországon, jászvaj néven. Most újra csináljuk.
1.499 Ft
Ez a saját készítésű fűszeres almaecet nem csak fogyasztásra, de ajándéknak is kitűnő! A benne látható növény csombor, az alul lévő bogyók pedig csipkebogyó. Ezek nem csak szépségét adják ennek a kis üvegnek, de különleges ízesítését is. Salátára téve az étel gyakorlatilag kész, más fűszert már nem is kell hozzá adni.