Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Juliék Görögországból

Juliék az év egyik felét Magyarországon, a másik felét viszont Görögországban töltik. De nem csak a tengerbe lógatják lábukat. Görögországban maguk termelik, maguk szüretelik és végül dobozolják az oliva olajat. Sőt, még a préselést is helyben, a faluban végzik. Az olajat kizárólag kis fogyasztóhoz juttatják el, a lehető leginkább környezetkímélőbb módon.

Juliék tehát egy hagyományos, családi vállalkozás, ennek keretében készítik a tiszta, hideg sajtolású, extraszűz, szűretlen olívaolajat a Peloponnészoszon található Messzinia tartományban.

Rendezés:
19.500 Ft

Ez a családi gazdálkodásból származó oliva olaj koroneiki típusú bogyókból hidegen préselt, szűretlen, vegyítetlen, különlegesen sűrű, karakteres ízű és a szüret utáni hónapokban gyönyörű zöldes színű. Pár kulcs információ az olajról alább: 

3.449 Ft 2.759 Ft

Ez a családi gazdálkodásból származó oliva olaj koroneiki típusú bogyókból hidegen préselt, szűretlen, vegyítetlen, különlegesen sűrű, karakteres ízű és a szüret utáni hónapokban gyönyörű zöldes színű. Pár kulcs információ az olajról alább.

AKCIÓ: most jóval olcsóbban adjuk, viszont elfogyott a képen látható, szép üveges-címkézett kiszerelésben. Egyszerűbb, címke nélküli fél literes üvegbe töltjük az olíva olajat, ahogy a második képen látható - ezért ilyen olcsó.