Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Juliék Görögországból

Juliék az év egyik felét Magyarországon, a másik felét viszont Görögországban töltik. De nem csak a tengerbe lógatják lábukat. Görögországban maguk termelik, maguk szüretelik és végül dobozolják az oliva olajat. Sőt, még a préselést is helyben, a faluban végzik. Az olajat kizárólag kis fogyasztóhoz juttatják el, a lehető leginkább környezetkímélőbb módon.

Juliék tehát egy hagyományos, családi vállalkozás, ennek keretében készítik a tiszta, hideg sajtolású, extraszűz, szűretlen olívaolajat a Peloponnészoszon található Messzinia tartományban.

Rendezés:
19.500 Ft

Ez a családi gazdálkodásból származó oliva olaj koroneiki típusú bogyókból hidegen préselt, szűretlen, vegyítetlen, különlegesen sűrű, karakteres ízű és a szüret utáni hónapokban gyönyörű zöldes színű. Pár kulcs információ az olajról alább: 

 

2.759 Ft

Ez a családi gazdálkodásból származó olívaolaj koroneiki típusú bogyókból hidegen préselt, szűretlen, vegyítetlen, különlegesen sűrű, karakteres ízű és a szüret utáni hónapokban gyönyörű zöldes színű. Pár kulcs információ az olajról alább.

AKCIÓ: Ez teljesen ugyanaz, mint a drágább olívaolajunk, az egyetlen különbség, hogy egyszerűbb, címke nélküli fél literes üvegbe töltik az olíva olajat, - ezért ilyen olcsó. 

 

1.749 Ft

Ezt az olívabogyót ugyanaz a félig magyar család szüreteli és készíti el, mint a Falufood közkedvelt olívaolaját! Kíváncsi vagy, milyen bogyóból készül ennyire finom olaj? Most megkóstolhatod!

Tavaly szüretből származik, ami természetes, hiszen a jó olíva bogyó 4-5 hónapot érik a sós lében. Fontos tudni, hogy a bolti olíva olajat esetenként különböző anyagokkal ízesítik. Ez nem ilyen, teljesen természetes módon van eltéve, ezért az íze nem édes, hanem kesernyés. Magozatlan ez az olívabogyó, de a mag azonnal elválik a bogyó húsától.