Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lukácsné, Galgahévíz

Lukácsné már 75 éves, és bár nagyon nehéz, teljesen egyedül termel mindent. Nem permetezik, nem gyomirtózik, hanem a mai napig megfogja a kapát, és gyomlál! Amire erőt ad neki, az a büszkeség; igazán büszke szép terményeire, amit bátran ajánlhatunk mi is.

Mit termel: hagyma, kapor és egyéb fűszernövények.

Rendezés:
875 Ft 490 Ft
Közepesen erős, ízletes lila-hagyma Hatvan környékéról. Kipróbáltuk, és nem rossz!
599 Ft 479 Ft
Igazi magyar fokhagyma. Ez  tavaszi termésből van, ami mindig valamivel gyengébb erejű, mint az ősszel szedett fokhagyma. Kipróbáltuk, és tényleg jó!
719 Ft 519 Ft
Tavaly nagyon finom volt a hazai sárgabarack. Ez az aszalt gyümölcs pedig ebből a kiváló sárgabarackból készült.
1.700 Ft 799 Ft
Ez még tavaszi fehérrépa, de a kiváló vermelési technikának köszönhetően még mindig jó állapotban! Mostanra már nem sok van belőle sajnos.
1.099 Ft
A tarkababban rengeteg hasznos ásványi anyag van, nem véletlenül éltek régen babon az emberek a télen. Ez szárazbab, simán kitart a tél végéig. A legjobb választás egy jó bableveshez!
976 Ft 799 Ft
A fehérbabban rengeteg hasznos ásványi anyag van, nem véletlenül éltek régen babon az emberek a télen. Ez szárazbab, simán kitart a tél végéig. A kisszemű babfőzelékhez, sóletthez lehet a legjobb, a nagyszemű fehárbab pedig salátához vagy esetleg bableveshez használható leginkább.
1.290 Ft
Kiváló minőségű, garantáltan hazai mogyoró :) Jászboldogházáról való. Jelentős fehérje- és mikroelem forrás, magas a vas-, foszfor- és káliumtartalma, gazdag E- és B-vitaminban. Előnyösen befolyásolja a koleszterinszintet.