Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lukácsné, Galgahévíz

Lukácsné már 75 éves, és bár nagyon nehéz, teljesen egyedül termel mindent. Nem permetezik, nem gyomirtózik, hanem a mai napig megfogja a kapát, és gyomlál! Amire erőt ad neki, az a büszkeség; igazán büszke szép terményeire, amit bátran ajánlhatunk mi is.

Mit termel: hagyma, kapor és egyéb fűszernövények.

Rendezés:
149 Ft
Permetőszertől, gyomírtótól teljes mértékben mentes kapor. Nem csak fűszerként izgalmas, gyógynövényként is széles körben használt őshonos magyar fűszernövény.
350 Ft
Finom, zsenge újhagyma, igazán friss. Közepesen erős. Permetezőszer, gyomirtó még csak nyomokban sincs benne, tehát bio! (Megj.: hivatalos bio minősítése nincs)
849 Ft
A tarkababban rengeteg hasznos ásványi anyag van, nem véletlenül éltek régen babon az emberek a télen. Ez szárazbab, simán kitart a tél végéig. A legjobb választás egy jó bableveshez!
849 Ft 649 Ft
A fehérbabban rengeteg hasznos ásványi anyag van, nem véletlenül éltek régen babon az emberek a télen. Ez szárazbab, simán kitart a tél végéig. A kisszemű babfőzelékhez, sóletthez lehet a legjobb, a nagyszemű fehárbab pedig salátához vagy esetleg bableveshez használható leginkább.
899 Ft

Ez a csomó fehérrépa igazán gusztusosan néz ki! A léyneg persze, hogy a zöldje is felhasználható petrezselyemként. Sajnos még nem kóstoltuk, de hamarosan a Falufood teszt csapat levest csinál belőle, és akkor ez a leírás is bővül majd.

A képen négy csomó leveszöldséget láthatunk.

449 Ft
Ezt a répát így visszük ki, ahogy kihúztuk a földből! Nem olyan dekoratív, mint a répa a Sparban, ez tény. Viszont finom, egészséges, és a rajta lévő föld miatt jóval tovább eláll! Nem kezd el 2 nap után megpuhulni, sokkal tovább friss marad.