Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lukácsné, Galgahévíz

Lukácsné már 75 éves, és bár nagyon nehéz, teljesen egyedül termel mindent. Nem permetezik, nem gyomirtózik, hanem a mai napig megfogja a kapát, és gyomlál! Amire erőt ad neki, az a büszkeség; igazán büszke szép terményeire, amit bátran ajánlhatunk mi is.

Mit termel: hagyma, kapor és egyéb fűszernövények.

Rendezés:
2.000 Ft 990 Ft
Ez a karfiol igazán gusztusosan néz ki! Sajnos még nem kóstoltuk, de hamarosan a Falufood teszt csapat kipróbálja, és akkor ez a leírás is bővül majd.
499 Ft 399 Ft
Ez a répa annyira már nem szép, viszont éppen ezért olcsó! Utóbbi időben borzalmasan felment a répa ára a piacon, ezért érdemes megfontolni, az ízével nincs semmi probléma, nem is puha, csak már úgy néz ki, mint a képen. 
499 Ft 475 Ft
Kiváló minőségű, közepes méretű kígyó uborka. Ez már bizony hazai uborka, egyelőre még a fóliasátorból, Hévízgyörkből!
1.690 Ft
Alacsony ára ellenére ez a galgahévízi cseresznye épp olyan finom, mint ahogy kinéz! Édes, ropogós, és elég nagyszemű is. Ez a második legjobb cseresznye, amit idén ettünk, pedig sokat kipróbáltunk :)
719 Ft
Tavaly nagyon finom volt a hazai sárgabarack. Ez az aszalt gyümölcs pedig ebből a kiváló sárgabarackból készült.
190 Ft
Ez a paprika "hivatalosan" lecsó paprika, de olyan erős, hogy bőven az erőspaprikák között van a helye.
1.700 Ft 1.000 Ft
Ez még tavalyi fehérrépa, de a kiváló vermelési technikának köszönhetően még mindig jó állapotban! Mostanra már nem sok van belőle sajnos.
1.099 Ft
A tarkababban rengeteg hasznos ásványi anyag van, nem véletlenül éltek régen babon az emberek a télen. Ez szárazbab, simán kitart a tél végéig. A legjobb választás egy jó bableveshez!
976 Ft 649 Ft
A fehérbabban rengeteg hasznos ásványi anyag van, nem véletlenül éltek régen babon az emberek a télen. Ez szárazbab, simán kitart a tél végéig. A kisszemű babfőzelékhez, sóletthez lehet a legjobb, a nagyszemű fehárbab pedig salátához vagy esetleg bableveshez használható leginkább.
1.099 Ft

Ez a csomó fehérrépa igazán gusztusosan néz ki! A léyneg persze, hogy a zöldje is felhasználható petrezselyemként. 

Amit tartalmaz: fehérrépa, petrezselyem, zeller.

849 Ft 349 Ft
Friss, idei újkrumpli, kb 60km-re Budapesttől. Zsenge, vitaminnal teli, de nem áll el olyan sokáig, mint a "rendes" krumpli, egy héten belül meg kell enni! Nagyon kedvező áron kaptuk a termelőtől.