Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mari néni, Csomád

Mari néni egy hagyományos őstermelő, aki Csomádon termeli ízletes zöldségeit és gyümölcseit. Saját kertjét gondozza, maga ülteti és szüreteli a terményeket, kora ellenére teljesen egyedül (mivel a fiatalok kiköltöztek a faluból). 

Amit leginkább termel: zöldbab, tökfélék, hagyma, krumpli, paradicsom és szilva.

Rendezés:
139 Ft
Ez a csemege igazán szerencsés csillagzat alatt született. Vagy ez Mari néni hatása? Kipróbáltuk: édes, lédús, nagyon finom. Egyetlen hibája, hogy csak kevés van belőle.
600 Ft 219 Ft
Ezeket a kis kisebb méretű krumplikat inkább héjában sütve érdemes elkészíteni! Mari néni krumplija népszerű, ezért már nincs sok belőle.
790 Ft

Egy nagy üveg tavalyról eltett, idei cseresznyebefőtt, vagy cseresznye kompót. Érződik, hogy házi készítésű, mert nincs túlédesítve, mint a bolti cseresznye befőtt. Ez édesítőszert nem tartalmaz.

Nagyon finom, csak egy baja van: nem magozott!

1.099 Ft 799 Ft
Egy zacskó igazán házi, kézzel fejtett lencse hiteles őstermelőtől. Nagyon fontos vitamin- és rostanyag forrás a télen. Különböző fajtáit meglepően széles körben fogyasztják szerte a világban. Nem véletlenül.
700 Ft
Saját készítésű, kézműves szárított levendulavirág Mari nénitől :) Használható fűszernek, vagy teának, vagy a fejünk közelébe téve alváshoz is.