Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mazug László, Zsámbék

László egy családi gazdálkodó Zsámbékon, olyan területen, amely mindig is híres volt kiváló barackfáiról. Ez most sincs másképp, László barackjai egészen kiválóak! A híres barackon felül alma, szilva, szőlő is kikerül a gazdálkodásból, aminek László minden egyes fáját jól ismeri. Szintén gazdálkodó édesapjától tanulta ezt, és a föld szeretetét.
Rendezés:
1.190 Ft
Kisszemű sárgabarack, közepesen kemény. A legtöbb szem édes, de van közte pár savanyú szem is. Szépen elválik, és nem túl lédús, aminek előnye, hogy bárhol ehetjük, biztos nem fogunk vele összecsöpögtetni semmit. 
1.090 Ft
Ez egy korán érő fajtája a sárgabaracknak. Még nem olyan mézédes, mint a nyár második felében születő sárgabarackok. De érett, puha, vegyszerrel nem kezelt és hazai :)
590 Ft

Igazán környezetbarát módon járunk el, ha ezt az őszibarackot választjuk, hiszen ez nem sokkal Budapest határán kívül termett egy napsütötte domboldalon. Ez egy jól sikerült sárga húsú őszibarack. Mézédes őszibarackra még ne számítson senki, mivel ahhoz nem sütött még eleget a nap, de ez az őszibarack is elég édes. Közepes méretű.

990 Ft 890 Ft
Meggyből is több fajta van, ez a fajta érik meg először Magyarországon. Fogyasszátok egészséggel! Fajta: pándi meggy