Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészséges méz - Ezercsepp méhészet

A méz kiváló csemege és alapanyag. Már az egyiptomiak és a sumérok is hódoltak pozítiv élettani és gyógyitó hatása elött. A méz természetes antibiotikum , ezért remekül használható makacs torok vagy orr fertőzésekre is. Jobb édesitőszer mint a sima kristálycukor mivel gyümölcscukorból és szőlőcukorból áll amelyek jóval könyebben felszívódnak a szervezetben. Szintén több tízezer évre visszanyuló kollektív tapasztalat ,hogy remek hatása van a férfi potenciára is. :)

Renáta édesapja idestova 35 éve foglalkozik méz termeléssel. Nulláról kezdte, mára pedig egy nagyobb méztermelő gazdaság főméhésze, hiszen közel 300 méhcsaláddal dolgoznak és termelik a mézet Somogy megyében, 30 km-re a Balaton déli partjától. Rengeteg különböző virág terület között szállítják a méheket a területen, így sok különböző mézet termelnek, de ezen felül különleges ízesítésű mézekkel is kísérleteznek - az ínyencek nagy örömére!

A megtermelt kiváló minőségű méz eddig a felvásárlókhoz került, azon keresztül pedig nagyrészt külföldre. Az új generáció, Renáta és párja viszont elkezdett ezen változtatni. Azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy minél több mézet adjanak el Magyarországon is, lehetőleg közvetlenül az embereknek, mivel a kereskedők mindig nyomott áron veszik meg a mézet. Eddig jobbára fesztiválokon, 1-1 rendezvényen találkozhattunk az Ezercsepp Méhészet mézeivel és mézkülönlegességeivel, most azonban a Falufood oldalán keresztül bárki könnyen hozzájuthat!

Idén különösen büszkék bodzás akácmézükre és mákos mézkülönlegességükre, ezek kiemelkedően jól sikerültek.

Rendezés:

Kamillás méz 250 gramm

Utolsó 4 250g raktáron
2.099 Ft