Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pál Tamás, Hatvan

Tamás egy közepes méretű gazdaságot vezet Hatvanban, amit maga épített fel évek munkájával. Büszkesége: jelenleg több, mint 20.000 db epret termel fóliasátorban, 2500m2-en. A másik erőssége a kelkáposzta, ebből 46.000 db terem a földjén egy jó évben, és a 2019-es év ilyen jó év volt szerencsére. Marad belőle télire is, ezért november elején betárolják, majd télen, ha megrendelés van kitárolják, lehántolják a külső leveleket, ami alatt ott van a friss káposzta.

Az epren és a káposztán felül kajszibarackot és szép, nagy karfiolokat termel még. 

Rendezés:
999 Ft
Ez a karfiol igazán gusztusosan néz ki! Sajnos még nem kóstoltuk, de hamarosan a Falufood teszt csapat kipróbálja, és akkor ez a leírás is bővül majd.
799 Ft
Ez a kelkáposzta igazán gusztusosan néz ki! Sajnos még nem kóstoltuk, de hamarosan a Falufood teszt csapat kipróbálja, és akkor ez a leírás is bővül majd.