Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szélesi Szabolcs

A család harmadik generációja által működtetett műhely 1971-ben foglalta el a mai helyét Újpesten, itt készíti Szélesi Szabolcs a fantasztikus nápolyikat. Szinte minden kézzel készül, nem ipari mennyiségben, így garantálják folyamatosan a megszokott magas minőséget. :) 

Rendezés:
369 Ft
Termelő: Szélesi Szabolcs
Friss ropogós citromos  nápolyi Szélesi Szabolcstól. Valódi citrom íz,édes és savanykás egyszerre. Kézzel készített,hagyományos eljárással  készült így garantálják az állandó magas minőséget. Desszertnek ,uzsonnára vagy csak úgy a magunk örömére is ajánljuk!  
369 Ft
Termelő: Szélesi Szabolcs
Friss ropogós csokis nápolyi Szélesi Szabolcstól.Kézzel készített,hagyományos eljárással  készült így garantálják az állandó magas minőséget. Desszertnek ,uzsonnára vagy csak úgy a magunk örömére is ajánljuk!  
369 Ft
Termelő: Szélesi Szabolcs

Friss, ropogós kókuszos nápolyi Szélesi Szabolcstól. Kézzel készített, hagyományos eljárással készült, így garantálják az állandó magas minőséget. Desszertnek ,uzsonnára vagy csak úgy a magunk örömére ajánljuk!  

369 Ft
Termelő: Szélesi Szabolcs

Friss ropogós mandulás  nápolyi Szélesi Szabolcstól. Kézzel készített, hagyományos eljárással készült, így garantálják az állandó magas minőséget. Desszertnek, uzsonnára vagy csak úgy a magunk örömére ajánljuk!