Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tamczikó János, Jászfényszaru

János hentes, állattenyésztő, és egy igazi fazon. Például: a kertjében szamarak és tyúkok lófrálnak, de azzal egyébként nem foglalkozik; ezek az állatok csak különböző szívességekért cserébe kerültek Jánoshoz (nem mertük megkérdezni, milyen szívességért jár egy szamár). Az is tipikus, hogy nem lehet tőle eljönni valami ajándék nélkül, mindig hozzávág az emberhez egy nagy adag hurkát vagy egy kiló töpörtyűt 
Rendezés:
739 Ft
Ezeket a friss tojásokat olyan tyúkok tojják, amik hagyományosan, termést esznek. Pontosabban: szotyolát, árpát, kukoricát és mézpótlót. Friss tojás, egyenesen az alomból!
Méret: M, L
4.898 Ft
2 kg, főleg hús, kevés zsír tarja, amit ketté vágunk, így lesz 2x1 kg tarjánk.  Egyben pont így néz ki, mint itt a képen. 
5.299 Ft 3.499 Ft

A szívsonka a sertés egyik legjobb része: a hátsó combjának a közepe. Ez itt már füstölve van, tehát a húsvéti sonkához hasonlóan nyersen és főzve is fogyasztható. Csont nem található benne, és zsír is csak alig, ahogy az a képen is látható. 

Parasztsonka néven is ismert.

4.898 Ft
Ez szép darab pármai jellegű sonka remekül feldob, sőt gazdagít bármilyen levest, pörköltet, vagy ragut. Kb 1 kg.
2.011 Ft 1.790 Ft

Nemrég vágott, igazi házi füstölt szalonna Jászfényszaruról, sajnos ritkaság manapság. 
Ismered, amikor rágós a szalonna? Na, ez annak az ellenkezője! Puha és meglepően ízletes. 

2.600 Ft

Friss kolozsvári szalonna Jszfényszaruról. Ezt a legjobban kerti sütögetéshez érdemes használni. Nyársra húzni, tűz felett megpörgetni, zsírját egy kenyérre lecsepegtetni - erre tökéletes!

665 Ft
Fél kg kiváló minőségű, mindössze pár napja készült disznózsír vidékről. Ebben a dobozos kiszerelésben nem folyik ki, nem lyukad ki, praktikusan felhasználható.