Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Téli betárazás!

2020. 11. 23. 00:00:00
Téli betárazás!

A legkevésbé sem szeretnénk vészmadárkodni, sőt, mindig pozitívan állunk az élethez, de azért a mostani helyzetben a biztonság kedvéért érdemes lehet feltölteni az éléskamrát, azért is ,hogy minnél kevesebbszer kelljen közöséggbe menni , minden alapanyag kéznél legyen otthon!

 

Ha mindent megfelelő módon tud tárolni és tele a kamra, nem kell majd aggódnia akkor sem, ha a zimankós idő miatt nem jut ki a lakásból!

Télre hagyományosan babotlencsétburgonyát, zsírt, és füstölt húsokat raktak a kamrába vagy a padlásra az emberek, ezek ugyanis hűvös, száraz helyen sokáig elállnak.

Ezeket mind megtudod rendelni a Falufood őstermelőitől is!
Természetesen sokáig eláll az édesburgonya, cékla és a répa is - nekünk pedig nagyon szép répánk van :)

 
 

Mások a magvakra esküsznek, nem véletlenül kapható nálunk is dió, mogyoró és mandula, ezek fontos vitaminokat is tartalmaznak.

Ha már vitamin: ne feledkezzünk meg a szintén sokáig eltartható hagymáról sem!

Tél-álló almát is érdemes eltenni, hogy a felsoroltakon kivül gyümölcsöt is juttasunk a szervezetünkbe.

Ugyan a méz tulajdonképpen korlátlan ideig eltartható, de főleg a téli évszakban immunerősitő hatása és a tény hogy rengeteg remek karácsonyi recept alapanyaga fontos tagjává teszi készletünknek

És ha már karácsony, akkor egy különleges Falufood team által őszeálitott finomságokkal teli magvakból álló mixet is ajánlunk kedves vásárlóinknak amely lehet sütemények alapanyaga vagy csak egészséges nassolni való ajándékbontáshoz! :)