Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Töröcsik Ferenc, Cegléd

Ferencék sertés tenyésztéssel foglalkoznak. Maguk tenyésztik, otthon vágják és dolgozzák fel az állatokat. A malacoknak is jobb, hogy nem egy nagyüzemi sertéstelepen élnek, és nekünk is jobb, hogy nem több száz vagy ezer km-ről érkezik a sertéshús. Arról nem is beszélve, hogy magyar disznók finomabbak :)
Rendezés:
399 Ft
Prémium minőségű disznókaraj, egyenesen Cegléd melletti tanyáról. További főzés nélkül fogyasztható. Igazán finom, érezni rajta, hogy jól tartották. Szinte színhús, minimális zsírral rajta.
1.399 Ft
Semmilyen adalékanyagot nem tartalmazó, igazi sertés házikolbász. A disznóhúson kívül csak sót, borsot, paprikát tartalmaz. Ferencék saját maguk tenyésztik, vágják és dolgozzák fel a malacokat. Két fajta kolbászt készítenek, egy csípőset és egy natúrt. Mindkettő puha. A Falufood teszt csapat imádta!
1.399 Ft
Semmilyen adalékanyagot nem tartalmazó, igazi sertés házikolbász. A disznóhúson kívül csak sót, borsot, paprikát tartalmaz. Ferencék saját maguk tenyésztik, vágják és dolgozzák fel a malacokat. Két fajta kolbászt készítenek, egy csípőset és egy natúrt. A Falufood teszt csapat szerint közepesen csípős, puha kolbász, kiváló minőségben!
1.998 Ft
Ez a legjobb kolbász, amit az utóbbi években ettünk. Az íze olyan, mint gyermekkorunkban, amikor még nem keverték adalék anyagokkal - és igen, pontosan ezért olyan jó. Markáns füstölt ízű, puha és enyhén csípős házi kolbász. Sajnos már csak kevés van belőle!