Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Töröcsik Ferenc, Cegléd

Ferencék sertés tenyésztéssel foglalkoznak. Maguk tenyésztik, otthon vágják és dolgozzák fel az állatokat. A malacoknak is jobb, hogy nem egy nagyüzemi sertéstelepen élnek, és nekünk is jobb, hogy nem több száz vagy ezer km-ről érkezik a sertéshús. Arról nem is beszélve, hogy magyar disznók finomabbak :)
Rendezés:
2.990 Ft
Kifejezetten gazdag ízvilágú abált tokaszalonna ez. Kipróbáltuk: az abálás miatt puha, könnyedén rágható, ehető szalonna, erős ízekkel a bőr közelében.  Hűvös helyen nagyon sokáig eláll. Önmagában vagy különleges, magyaros ételek részeként is fogyasztható.
1.575 Ft
Egy kg remek minőségű disznózsír
549 Ft
Prémium minőségű disznókaraj, egyenesen Cegléd melletti tanyáról. További főzés nélkül fogyasztható. Igazán finom, érezni rajta, hogy jól tartották. Szinte színhús, minimális zsírral rajta.
1.050 Ft
Disznósajt. Sajnos mi magunk még nem kóstoltuk, de ettől a termelőtől minden nagyon finom. Kérlek segíts, írj értékelést!
1.490 Ft
Semmilyen adalékanyagot nem tartalmazó, igazi sertés házikolbász. A disznóhúson kívül csak sót, borsot, paprikát tartalmaz. Ferencék saját maguk tenyésztik, vágják és dolgozzák fel a malacokat. Két fajta kolbászt készítenek, egy csípőset és egy natúrt. Mindkettő puha. A Falufood teszt csapat imádta!
1.490 Ft
Semmilyen adalékanyagot nem tartalmazó, igazi sertés házikolbász. A disznóhúson kívül csak sót, borsot, paprikát tartalmaz. Ferencék saját maguk tenyésztik, vágják és dolgozzák fel a malacokat. Két fajta kolbászt készítenek, egy csípőset és egy natúrt. A Falufood teszt csapat szerint közepesen csípős, puha kolbász, kiváló minőségben!
1.750 Ft
Ak iszereti a töpörtyűt, az ezt a tepertő krémet is szeretni fogja!
899 Ft
Prémium minőségű angolszalonna, egyenesen Cegléd melletti tanyáról. További főzés nélkül fogyasztható. Igazán ízletes, érett íz jellemzi, érezni rajta, hogy jól tartották. Szinte színhús, minimális zsírral rajta. A Falufood szerint: 5/5. 
1.575 Ft
Egy igazán paprikás ínyencség. Ez az abált tokaszalonna puha, mint a vaj, de omlós, paprikás fűszerezése pedig elképesztő ízt ad neki. Érdemes lehet különleges alkalmakra, ünneplésre is megvásárolni ezt a különlegességet.
875 Ft
Egy zacskó saját készítésű töpörtyű, saját disznó zsírszalonnájából