Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zadunajszki Imre, Dabas

Imre specializációja a paradicsomok. Rengeteg különböző fajta, a szupermarketekben egyáltalán nem kapható paradicsomfajtát termeszt. Ez talán nem a leghatékonyabb, de hát ez van, ha az embernek a munkája a hobbija :) A paradicsomokból lecsót is készít a családjával, így téleen sem maradunk vitamin nélkül. 
Rendezés:
489 Ft
Finom, zsenge újhagyma, igazán friss. Most nőtt ki az üvegházból, 2020-ban. Közepesen erős. Permetezőszer, gyomirtó még csak nyomokban sincs benne, tehát bio! (Megj.: hivatalos bio minősítése nincs)
169 Ft

Vitaminforrás, nélkülözhetetlen ízesítő rengeteg ételhez, és még díszítésre is alkalmas. Sőt: gyógyhatású növény. Különösen akkor hatásos, ha frissen szedték, és ez a petrezselyem Mari néni veteményeséből pontosan ilyen!

Kipróbáltuk: Nagyon erős illatú és ízű. A húslevesből nem hiányozhat.

439 Ft
Friss, szezonális karalábé egy pest-megyei veteményesből.
2.990 Ft
Kb 3/4-ed kg kíváló koktélparadicsom. Puha, de nem túl puha - pont jó! Ez a kerek fajta, jól ismert koktélparadicsom, szép fürtökben, frissen és illatosan.
799 Ft
Idei, friss és ropogós sárgarépa. A zöldje nélkül már csak.
1.990 Ft

Ez egy Brutus fajtájú paradicsom a képen, de ezen felül van San Marzano, Marmande és számos egyéb, itthon ritkább paradicsomfajta ebben az egy kilós válogatásban. Ezek a tömegtermelésből kiszorult, pedig nagyon ízletes paradicsomfajták nagyobbik fele Latin-Amerikából és a Karib-szigetekről származik, de természetesen itt nőnek Magyarországon, Imre kertjében!

875 Ft
Közepesen erős, ízletes lila-hagyma Dabasról. Vegyszermentes termeléssel készült, egy kisebb családi gazdságban.
1.499 Ft
Finom, hazai, fóliasátras paradicsom, közepes méretű és hibátlan. Az Alföld hozzánk legközelebbi részéről (Budapestről nézve).
525 Ft
Közepes méretű, tisztességesen termesztett és SZÉP  burgonya / krumpli.
890 Ft

Imre sok fajta paradicsomot termeszt, de ezek egy része inkább befőzésre alkalmas. Több paradicsomfajta keverékéből áll össze ez, a felesége által készített csemege lecsó.

Felbontás nélkül hűtőben tárolva közel két évig eláll!

Érdemes lehet hozzá friss hagymát szeletelni, mert az nincs benne.

890 Ft

Imre sok fajta paradicsomot termeszt, de ezek egy része inkább befőzésre alkalmas. Több paradicsomfajta keverékéből áll össze ez, a felesége által készített csípős lecsó.

Felbontás nélkül hűtőben tárolva közel két évig eláll!

Érdemes lehet hozzá friss hagymát szeletelni, mert az nincs benne.

2.999 Ft
Kb 3/4-ed kg kíváló koktélparadicsom, mégpedig több fajta és színű koktélparadicsomból összeválogatva. Ideális csemege, vagy éppen szuper hozzávaló egy salátához!
1.899 Ft

Ez igazán friss ez a sárga paradicsom Imrééktől, Dabasról. Könnyű, lédús és ízletes. San Marzano fajtájú sárga paradicsom.

Szerintünk sokkal jobbak, mint a szupermarketben megszokott egyen-paradicsomok. 1 doboz kb 80 dkg.

1.729 Ft 1.549 Ft
Ez már idei, friss, még fóliasátras magyar fürtös paradicsom Jászszentlászlóról. Kipróbáltuk, és jelesre vizsgázott, nagyon szerettük az ízét és a paradicsom illatát is.
400 Ft 349 Ft
Erős, hegyes, és nagy parika Dabasról. Nem kamu, ez tényleg erős.
1.999 Ft
Hosszúkásabb fajta "eper" nevű, nem csak szép, de egészen kiváló ízű, lédús, ropogós koktélparadicsom. Fürtökben. Koktélparadicsomok között relative nagyobb fajta, törpék között óriás :D
1.575 Ft 1.299 Ft
Gondos munkával, házilag gyűjtött mák.
2.099 Ft
Sárga koktél paradicsom,  ritkábban láthatjuk a szupermarketek polcain. Nálunk van, hazai termés, és ez egy savmentes fajta.
1.099 Ft
Friss tarkabab, amely egész télen eláll, mivel a nedvesség már kiment belőle.
1.724 Ft
Ez a latin-amerikai paprikafajta egy igen erős, jellegzetes ízű erőspaprika, ezért kíválóan alkalmas arra, hogy valami csípőset vigyünk az életünkbe. Önmagában túl erős, bármennyire is szeretjük a csípőset. Főzéshez használjuk: egy pár csepp is feldobja a levest, esetleg főzeléket, vagy bármit, amit főzünk. Saját termesztés, és saját, házi készítés során lett folyékony, csepegtethető állagú, itt Magyarországon. Nagyon sokáig eláll ez a 25-30 dkg-os üveg, sárga színű erőspaprika krém.