Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zadunajszki Imre, Dabas

Imre specializációja a paradicsomok. Rengeteg különböző fajta, a szupermarketekben egyáltalán nem kapható paradicsomfajtát termeszt. Ez talán nem a leghatékonyabb, de hát ez van, ha az embernek a munkája a hobbija :) A paradicsomokból lecsót is készít a családjával, így téleen sem maradunk vitamin nélkül. 
Rendezés:
499 Ft
Finom, zsenge újhagyma vagy zöldhagyma, igazán friss. Közepes méretű, a tavasz egyik első vitamin forrása.
439 Ft
1 csokor retek. Ez nem az a vízízű, ami a szupermarketekben szokott lenni, inkább kicsit csípős, és tömörebb fajta, finom retek. Idei termés 
439 Ft
Kora tavaszi, első újhagyma! Most bújt ki a fóliasátor melegéből. Kötelező tavaszi étek :)
Közepesen erős. Permetezőszer, gyomirtó nincs benne 
890 Ft

Imre sok fajta paradicsomot termeszt, de ezek egy része inkább befőzésre alkalmas. Több paradicsomfajta keverékéből áll össze ez, a felesége által készített csípős lecsó.

Felbontás nélkül hűtőben tárolva közel két évig eláll!

Érdemes lehet hozzá friss hagymát szeletelni, mert az nincs benne.

1.575 Ft 1.099 Ft
Gondos munkával, házilag gyűjtött mák.
1.099 Ft 890 Ft
Friss tarkabab, amely egész télen eláll, mivel a nedvesség már kiment belőle.
1.724 Ft
Ez a latin-amerikai paprikafajta egy igen erős, jellegzetes ízű erőspaprika, ezért kíválóan alkalmas arra, hogy valami csípőset vigyünk az életünkbe. Önmagában túl erős, bármennyire is szeretjük a csípőset. Főzéshez használjuk: egy pár csepp is feldobja a levest, esetleg főzeléket, vagy bármit, amit főzünk. Saját termesztés, és saját, házi készítés során lett folyékony, csepegtethető állagú, itt Magyarországon. Nagyon sokáig eláll ez a 25-30 dkg-os üveg, sárga színű erőspaprika krém.