Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zadunajszki Imre, Dabas

Imre specializációja a paradicsomok. Rengeteg különböző fajta, a szupermarketekben egyáltalán nem kapható paradicsomfajtát termeszt. Ez talán nem a leghatékonyabb, de hát ez van, ha az embernek a munkája a hobbija :) A paradicsomokból lecsót is készít a családjával, így téleen sem maradunk vitamin nélkül. 
Rendezés:
899 Ft

Imre sok fajta paradicsomot termeszt, de ezek egy része inkább befőzésre alkalmas. Több paradicsomfajta keverékéből áll össze ez, a felesége által készített csemege lecsó.

Felbontás nélkül hűtőben tárolva közel két évig eláll!

Érdemes lehet hozzá friss hagymát szeletelni, mert az nincs benne.

899 Ft

Imre sok fajta paradicsomot termeszt, de ezek egy része inkább befőzésre alkalmas. Több paradicsomfajta keverékéből áll össze ez, a felesége által készített csípős lecsó.

Felbontás nélkül hűtőben tárolva közel két évig eláll!

Érdemes lehet hozzá friss hagymát szeletelni, mert az nincs benne.

900 Ft

Ez egy Brutus fajtájú paradicsom a képen, de ezen felül van San Marzano, Marmande és számos egyéb, itthon ritkább paradicsomfajta ebben az egy kilós válogatásban. Ezek a tömegtermelésből kiszorult, pedig nagyon ízletes paradicsomfajták nagyobbik fele Latin-Amerikából és a Karib-szigetekről származik, de természetesen itt nőnek Magyarországon, Imre kertjében!

 

599 Ft

Ez egy szép, jó illatú és finom kis paradicsom. Kipróbáltuk, bevált :) 

Fajtája: aruba

1.459 Ft
Gondos munkával, házilag gyűjtött mák.
1.099 Ft
Friss tarkabab, amely egész télen eláll, mivel a nedvesség már kiment belőle.
1.499 Ft
Ez a latin-amerikai paprikafajta egy igen erős, jellegzetes ízű erőspaprika, ezért kíválóan alkalmas arra, hogy valami csípőset vigyünk az életünkbe. Önmagában túl erős, bármennyire is szeretjük a csípőset. Főzéshez használjuk: egy pár csepp is feldobja a levest, esetleg főzeléket, vagy bármit, amit főzünk. Saját termesztés, és saját, házi készítés során lett folyékony, csepegtethető állagú, itt Magyarországon. Nagyon sokáig eláll ez a 25-30 dkg-os üveg, sárga színű erőspaprika krém.