Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zadunajszki Imre, Dabas

Imre specializációja a paradicsomok. Rengeteg különböző fajta, a szupermarketekben egyáltalán nem kapható paradicsomfajtát termeszt. Ez talán nem a leghatékonyabb, de hát ez van, ha az embernek a munkája a hobbija :) A paradicsomokból lecsót is készít a családjával, így téleen sem maradunk vitamin nélkül. 
Rendezés:
439 Ft
Finom, zsenge újhagyma, igazán friss. Most nőtt ki az üvegházból, 2020-ban. Közepesen erős. Permetezőszer, gyomirtó még csak nyomokban sincs benne, tehát bio! (Megj.: hivatalos bio minősítése nincs)
480 Ft 439 Ft
Ez már új, idei karalábé, nem a raktár mélyéről került elő! 
2.890 Ft
Kb 3/4-ed kg kíváló koktélparadicsom. Puha, de nem túl puha - pont jó! Ez a kerek fajta, jól ismert koktélparadicsom, szép fürtökben, frissen és illatosan.
800 Ft 690 Ft

Ez a rózsaszínes burgonya igazán gusztusosan néz ki! Remek sültkrumplinak, krumplipürének, petrezselymes krumplinak, mindenhová jó. Idei, friss krumpli, tele életenergiával!

Ez egy nagyon zsenge, puha újkrumpli, ezért egy héten belül mindenképp el kell fogyasztani! 

949 Ft 875 Ft
Közepesen erős, ízletes lila-hagyma Dabasról
1.200 Ft
Megértek az első idei paradicsomok a fóliasátrakban, szépek és illatosak! Az Alföld hozzánk legközelebbi részéről (Budapestről nézve).
525 Ft
Közepes méretű, tisztességesen termesztett burgonya / krumpli.
1.999 Ft 1.390 Ft
Ez már idei, friss, még fóliasátras magyar fürtös paradicsom Jászszentlászlóról. Kipróbáltuk, és jelesre vizsgázott, nagyon szerettük az ízét és a paradicsom illatát is.
1.999 Ft 1.750 Ft
Hosszúkásabb fajta "eper" nevű, nem csak szép, de egészen kiváló ízű, lédús, ropogós koktélparadicsom. Fürtökben. Koktélparadicsomok között relative nagyobb fajta, törpék között óriás :D
1.599 Ft
Gondos munkával, házilag gyűjtött mák.
1.999 Ft
Sárga koktél paradicsom,  ritkábban láthatjuk a szupermarketek polcain. Nálunk van, hazai termés, és ez egy savmentes fajta.
1.099 Ft
Friss tarkabab, amely egész télen eláll, mivel a nedvesség már kiment belőle.
1.724 Ft
Ez a latin-amerikai paprikafajta egy igen erős, jellegzetes ízű erőspaprika, ezért kíválóan alkalmas arra, hogy valami csípőset vigyünk az életünkbe. Önmagában túl erős, bármennyire is szeretjük a csípőset. Főzéshez használjuk: egy pár csepp is feldobja a levest, esetleg főzeléket, vagy bármit, amit főzünk. Saját termesztés, és saját, házi készítés során lett folyékony, csepegtethető állagú, itt Magyarországon. Nagyon sokáig eláll ez a 25-30 dkg-os üveg, sárga színű erőspaprika krém.