Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészséges paradicsom és paprika

Rendezés:
89 Ft
Termelő: Lajos, Zsámbék
Erős, hegyes, és nagy parika Zsámbéról. Nem kamu, ez tényleg erős.
799 Ft 599 Ft
Kb egy kg kíváló koktélparadicsom. Puha, de nem túl puha - pont jó!
799 Ft
Ráncos, kör alakú paradicsompaprika Kiszomborból
1.149 Ft
Ez egy szép, jó illatú és finom kis paradicsom. Kipróbáltuk, bevált :)
900 Ft

Ez egy Brutus fajtájú paradicsom a képen, de ezen felül van San Marzano, Marmande és számos egyéb, itthon ritkább paradicsomfajta ebben az egy kilós válogatásban. Ezek a tömegtermelésből kiszorult, pedig nagyon ízletes paradicsomfajták nagyobbik fele Latin-Amerikából és a Karib-szigetekről származik, de természetesen itt nőnek Magyarországon, Imre kertjében!

 

599 Ft

Ez egy szép, jó illatú és finom kis paradicsom. Kipróbáltuk, bevált :) 

Fajtája: aruba

379 Ft
Termelő: Lajos, Zsámbék
antal tv paprika Zsámbékról. Kipróbáltuk és tetszett (Falufood teszt team). Nagyon finom zamatos, könnyen csumázható. Lecsóba és szendvics mellé is tökéletes!
1.499 Ft
Ez a latin-amerikai paprikafajta egy igen erős, jellegzetes ízű erőspaprika, ezért kíválóan alkalmas arra, hogy valami csípőset vigyünk az életünkbe. Önmagában túl erős, bármennyire is szeretjük a csípőset. Főzéshez használjuk: egy pár csepp is feldobja a levest, esetleg főzeléket, vagy bármit, amit főzünk. Saját termesztés, és saját, házi készítés során lett folyékony, csepegtethető állagú, itt Magyarországon. Nagyon sokáig eláll ez a 25-30 dkg-os üveg, sárga színű erőspaprika krém.