Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészséges paradicsom és paprika

Hagyományos ételeinken kívül szinte mindenki szereti nyersen egy finom szendvicsben, egy fogás köreteként vagy salátának elkészíteni, fogyasztani a paradicsomot és a paprikát. A paprika kivételesen magas C vitamin tartalma, és a paradicsom antioxidáns hatása extra pozitívum. 

Rendezés:
1.390 Ft

Vegyszermentes valódi 100 %-os paradicsomlé.Hozzáadott adalékanyagoktól mentes. Tesztelőcsapatunk szerint nagyon finom, érződik,hogy csak paradicsom van benne.

2.990 Ft

Kb 3/4-ed kg kiváló koktélparadicsom. Puha, pont jó! Ez a kerek fajta, jól ismert koktélparadicsom, szép fürtökben, frissen és illatosan. Önmagában is fogyasztható, de rántott húsok mellé savanyúság helyett is ideális. 

1.890 Ft
Termelő: Csíkja Tibi

Az idei ( 2021) első koktélparadicsoma! Szilva vagy cseresznye alakú, attól függően, hogy épp melyik ért meg azon a héten. 1 doboz kb. 0,75 dkg

1.390 Ft 999 Ft
Jó ez a paradicsom, de semmi extra, lecsónak vagy köretként ajánljuk. 
1.790 Ft

Idei, friss, 2021-es tv paprika. Fóliasátras egy Boldog nevű faluból. Kipróbáltuk és tetszett (Falufood teszt team). Nagyon finom zamatos, könnyen csumázható. Lecsóba és szendvics mellé is tökéletes!

2.190 Ft 1.999 Ft

Ez igazán friss, zamatos sárga paradicsom Imrééktől, Dabasról. Könnyű, lédús és ízletes. San Marzano fajtájú.

Egy doboz kb 80 dkg.

2.990 Ft 1.890 Ft

Ez már idei, friss, még fóliasátras magyar fürtös paradicsom Dabasról. Kipróbáltuk, és jelesre vizsgázott, nagyon szerettük az ízét és a paradicsom illatát is.

349 Ft
Termelő: Hazai kistermelő

Erős, hegyes paprika Dabasról. Tavaszi vitaminforrásaink egyike, de azért óvatosan mert erős! :) 

180 Ft

Ez a paprika "hivatalosan" lecsó paprika, de olyan erős, hogy bőven az erős paprikák között van a helye!

990 Ft
Termelő: Hazai kistermelő

Itt is van az év első paprikája! Ez a csemege paprika egy kaliforniai - pritamin vegyesházasság gyermeke, most született egy fóliasátorban itt Magyarországon :) Nagyon kedvelt, mivel jó vastag húsú, de vékony héjú, jó ízű.

1.590 Ft
Idei, friss, 2021-es tv paprika, vagy fehérpaprika. Fóliasátras egy Boldog nevű faluból. Kipróbáltuk és tetszett (Falufood teszt team). Nagyon finom zamatos, könnyen csumázható. Lecsóba és szendvics mellé is tökéletes!
1.190 Ft
Az elmaradhatatlan kaliforniai paprika. Vastag és rostos a húsa, édeskés az íze.
2.800 Ft
Sárga koktél paradicsom,  ritkábban láthatjuk a szupermarketek polcain. Nálunk van, hazai termés, és ez egy savmentes fajta.
1.499 Ft
Termelő: Hazai kistermelő
Hazai, ízletes, remekül sikerült kápia paprika . Közepes méretű és erőteljes, édes ízvilágú. A képpel szemben vegyesen vannak zöld és piros darabok, míg sok paprika félig zöld, félig piros!