Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészséges paradicsom és paprika

Rendezés:
400 Ft 350 Ft
Erős, hegyes, és nagy parika Dabasról. Nem kamu, ez tényleg erős.
2.890 Ft
Kb 3/4-ed kg kíváló koktélparadicsom. Puha, de nem túl puha - pont jó! Ez a kerek fajta, jól ismert koktélparadicsom, szép fürtökben, frissen és illatosan.
1.599 Ft 1.250 Ft
Közepes méretű, sötétpiros paradicsomok Dabasról, egy abszolút megbízható őstermelőtől. Édes, lédús, illatos. Nem túl kemény és nem is túl puha. Típusa: kecskeméti paradicsom.
1.200 Ft
Megértek az első idei paradicsomok a fóliasátrakban, szépek és illatosak! Az Alföld hozzánk legközelebbi részéről (Budapestről nézve).
1.999 Ft 1.390 Ft
Ez már idei, friss, még fóliasátras magyar fürtös paradicsom Jászszentlászlóról. Kipróbáltuk, és jelesre vizsgázott, nagyon szerettük az ízét és a paradicsom illatát is.
190 Ft
Ez a paprika "hivatalosan" lecsó paprika, de olyan erős, hogy bőven az erőspaprikák között van a helye.
1.999 Ft 1.750 Ft
Hosszúkásabb fajta "eper" nevű, nem csak szép, de egészen kiváló ízű, lédús, ropogós koktélparadicsom. Fürtökben. Koktélparadicsomok között relative nagyobb fajta, törpék között óriás :D
1.559 Ft
Itt is van az év első paprikája! Ez a csemege paprika egy kaliforniai - pritamin vegyesházasság gyermeke, most született egy fóliasátorban itt Magyarországon :) Nagyon kedvelt, mivel jó vastag húsú, de vékony héjú. Tartós, jó leláll, és jó ízű is.
1.999 Ft
Sárga koktél paradicsom,  ritkábban láthatjuk a szupermarketek polcain. Nálunk van, hazai termés, és ez egy savmentes fajta.
1.500 Ft 549 Ft
Idei, friss, 2020-as tv paprika. Fóliasátras egy Boldog nevű faluból. Kipróbáltuk és tetszett (Falufood teszt team). Nagyon finom zamatos, könnyen csumázható. Lecsóba és szendvics mellé is tökéletes!
1.724 Ft
Ez a latin-amerikai paprikafajta egy igen erős, jellegzetes ízű erőspaprika, ezért kíválóan alkalmas arra, hogy valami csípőset vigyünk az életünkbe. Önmagában túl erős, bármennyire is szeretjük a csípőset. Főzéshez használjuk: egy pár csepp is feldobja a levest, esetleg főzeléket, vagy bármit, amit főzünk. Saját termesztés, és saját, házi készítés során lett folyékony, csepegtethető állagú, itt Magyarországon. Nagyon sokáig eláll ez a 25-30 dkg-os üveg, sárga színű erőspaprika krém.
1.390 Ft 1.225 Ft

Ennek a paprikának az íze hasonló a kaliforniai paprikához, csak még jobb. Dúsabb érzetű a húsa, a héja pedig még vékonyabb, mint kaliforniai rokonának.