Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészséges paradicsom és paprika

Hagyományos ételeinken kívül kevesen nem szeretik nyersen egy finom szendvicsben vagy egy fogás köreteként fogyasztani a paradicsomot és a paprikát. A paprika kivételesen magas C vitamin tartalma, és a paradicsom antioxidáns hatása az már csak extra pozitívum. 
Rendezés:
2.990 Ft
Kb 3/4-ed kg kíváló koktélparadicsom. Puha, de nem túl puha - pont jó! Ez a kerek fajta, jól ismert koktélparadicsom, szép fürtökben, frissen és illatosan.
1.990 Ft

Ez egy Brutus fajtájú paradicsom a képen, de ezen felül van San Marzano, Marmande és számos egyéb, itthon ritkább paradicsomfajta ebben az egy kilós válogatásban. Ezek a tömegtermelésből kiszorult, pedig nagyon ízletes paradicsomfajták nagyobbik fele Latin-Amerikából és a Karib-szigetekről származik, de természetesen itt nőnek Magyarországon, Imre kertjében!

1.499 Ft
Finom, hazai, fóliasátras paradicsom, közepes méretű és hibátlan. Az Alföld hozzánk legközelebbi részéről (Budapestről nézve).
990 Ft
Idei, friss, 2020-as tv paprika. Fóliasátras egy Boldog nevű faluból. Kipróbáltuk és tetszett (Falufood teszt team). Nagyon finom zamatos, könnyen csumázható. Lecsóba és szendvics mellé is tökéletes!
2.999 Ft
Kb 3/4-ed kg kíváló koktélparadicsom, mégpedig több fajta és színű koktélparadicsomból összeválogatva. Ideális csemege, vagy éppen szuper hozzávaló egy salátához!
1.899 Ft

Ez igazán friss ez a sárga paradicsom Imrééktől, Dabasról. Könnyű, lédús és ízletes. San Marzano fajtájú sárga paradicsom.

Szerintünk sokkal jobbak, mint a szupermarketben megszokott egyen-paradicsomok. 1 doboz kb 80 dkg.

1.729 Ft 1.549 Ft
Ez már idei, friss, még fóliasátras magyar fürtös paradicsom Jászszentlászlóról. Kipróbáltuk, és jelesre vizsgázott, nagyon szerettük az ízét és a paradicsom illatát is.
400 Ft 349 Ft
Erős, hegyes, és nagy parika Dabasról. Nem kamu, ez tényleg erős.
150 Ft
Ez a paprika "hivatalosan" lecsó paprika, de olyan erős, hogy bőven az erőspaprikák között van a helye!
1.999 Ft
Hosszúkásabb fajta "eper" nevű, nem csak szép, de egészen kiváló ízű, lédús, ropogós koktélparadicsom. Fürtökben. Koktélparadicsomok között relative nagyobb fajta, törpék között óriás :D
2.099 Ft
Sárga koktél paradicsom,  ritkábban láthatjuk a szupermarketek polcain. Nálunk van, hazai termés, és ez egy savmentes fajta.
590 Ft
Idei, friss, 2020-as tv paprika. Fóliasátras egy Boldog nevű faluból. Kipróbáltuk és tetszett (Falufood teszt team). Nagyon finom zamatos, könnyen csumázható. Lecsóba és szendvics mellé is tökéletes!
1.724 Ft
Ez a latin-amerikai paprikafajta egy igen erős, jellegzetes ízű erőspaprika, ezért kíválóan alkalmas arra, hogy valami csípőset vigyünk az életünkbe. Önmagában túl erős, bármennyire is szeretjük a csípőset. Főzéshez használjuk: egy pár csepp is feldobja a levest, esetleg főzeléket, vagy bármit, amit főzünk. Saját termesztés, és saját, házi készítés során lett folyékony, csepegtethető állagú, itt Magyarországon. Nagyon sokáig eláll ez a 25-30 dkg-os üveg, sárga színű erőspaprika krém.
1.100 Ft 399 Ft
Hazai, ízletes, és ráadásul olcsó kápia paprika . Közepes méretű és erőteljes, édes ízvilágú. A képpel szemben vegyesen vannak zöld és piros darabok.
1.100 Ft 399 Ft

Ennek a paprikának az íze hasonló a kaliforniai paprikához, csak még jobb. Dúsabb érzetű a húsa, a héja pedig még vékonyabb, mint kaliforniai rokonának.