Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zsófi a fűszereslány

Zsófi egy modern, szuper, első generációs fiatal termelő: egyetemen tanulta ki a kertészetet, majd a gyógynövények felé fordult érdeklődése. Innen lépett tovább, és kezdett adalékanyag-mentes fűszerek és fűszerkeverékek előállításába. A legfontosabb, hogy amit csak lehet*, azt mind maga termeli meg! Egy részét ráckevei szántóföldjén, a másik részét a fűszernövényeknek pedig a kertjében, magaságyásokban. Itt különösen hasznát veszi egyetemi tanulmányainak, mivel az egzotikusabb fűszernövényekhez más-más föld-keveréket használ. Műtrágyát viszont nem használ, sőt, az egész termesztés során a "gondos gazda" elveknek megfelelően, a lehető legegészségesebb módon állítja elő a fűszereit. Preventatív vegyszerezést így egyáltalán nem használ!

* Például: bazsalikomot, majorannát, tárkonyt, paprikát és rengeteg más növény is saját termés. Sót és borsot ő is mástól veszi, de lehetőleg a legjobb minőségben. 

Rendezés:
1.599 Ft
Adalékanyag-mentes, saját termesztésű fűszernövények keverékéből készült barbecue fűszerkombináció.
4.390 Ft 3.990 Ft
Adalékanyag-mentes, saját termesztésű fűszernövények keverékéből készült fűszerkeverék válogatás, 5 fűszersóval. Ezzel sokszínűvé, sokízűvé tehetjük konyhánkat, másnak adva pedig remek ajándék lehet belőle! 
1.599 Ft
Adalékanyag-mentes, saját termesztésű fűszernövények keverékéből készült görögös fűszerkombináció. Ezzel igazi görögös ízeket varázsolhatunk konyhánkba!
1.599 Ft
Adalékanyag-mentes, saját termesztésű fűszernövények keverékéből készült magyaros fűszerkombináció.
1.599 Ft 990 Ft
Mexikói fűszerkeverék saját termesztésű fűszerekből. Valódi mexikói ízeket varázsol a konyhába! 
Összetevők: himalája só, római kömény, chili, fekete bors, szárított fokhagyma, koriander mag, oregánó, fűszerpaprika, mustármag, cayenne
1.599 Ft
Adalékanyag-mentes, saját termesztésű fűszernövények keverékéből készült fűszerkombináció, kifejezetten olasz ételek elkészítéséhez!
1.599 Ft
Adalékanyag-mentes, saját termesztésű fűszernövények keverékéből készült provance fűszerkombináció, leginkább krémekhez, krémlevesbe, joghurtokhoz és öntetekbe ajánlott.